Ελβετός ομογενής συνελήφθη στο Trang για φερόμενη επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα σε σούπερ μάρκετ

ΦΩΤΟ: topnews

Trang, Ταϊλάνδη-

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου, η αστυνομία της πόλης Trang συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Straumann, 60χρονος Ελβετός υπήκοος, μετά από φερόμενη επίθεση στην κυρία Natchanan Khickkham, μια 58χρονη Ταϊλανδέζα, σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Trang.

Σύμφωνα με τον κ. Kritapong, γιο της κυρίας Natchanan, η μητέρα του αντιμετωπίζει κινητικές προκλήσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος υγείας με τα πόδια της. Στις 4:00 μ.μ. της Τρίτης, επισκέφτηκε το σούπερ μάρκετ και παραλίγο να πέσει όταν της έπεσε ο Ελβετός ομογενής. Του ζήτησε ευγενικά να είναι πιο προσεκτικός.

Ωστόσο, η Ελβετίδα ομογενής φέρεται να απάντησε επιθετικά, φέρεται να χτύπησε το πρόσωπό της περίπου τέσσερις φορές. Σε αντίποινα του πέταξε ένα μπουκάλι νερό. Απτόητος, συνέχισε να της επιτίθεται, χτυπώντας την στο πρόσωπο περίπου 20 φορές και χτυπώντας το κεφάλι της στο πάτωμα.

Παρά πολλούς υποτιθέμενους αυτόπτες μάρτυρες, τα πλάνα CCTV δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν το περιστατικό. Η κυρία Natchanan υπέστη τραύματα, όπως σπασμένη μύτη, πρήξιμο στο πρόσωπο και αιμορραγία.

Ο κ. Στράουμαν, κατά τη σύλληψή του, αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία και φέρεται να αρνήθηκε να παραδεχτεί το περιστατικό ή να δώσει οποιεσδήποτε καταθέσεις. Τα προσωπικά του έγγραφα αποκάλυψαν ότι έχει βίζα συνταξιοδότησης, η οποία έχει οριστεί να λήξει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Έχει επίσης αναφερθεί ότι προηγουμένως διέμενε στο Trang με μια Ταϊλανδέζα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Krabi.

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, ο κ. Straumann μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα Muang Trang στο Επαρχιακό Δικαστήριο Trang.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει εκτεταμένη οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς Ταϊλανδούς να ζητούν δικαιοσύνη. Ωστόσο, ο κ. Στράουμαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε να αρνείται να μιλήσει για το περιστατικό και μέχρι την ώρα του Τύπου δεν έχει υποβάλει ένσταση. Είναι άγνωστο αν έχει δικηγόρο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αυτό δεν είναι το πρώτο υποτιθέμενο περιστατικό με Ελβετούς ομογενείς πρόσφατα στην Ταϊλάνδη, όπως δείχνει αυτή η viral ιστορία στο Πουκέτ σχετικά με έναν Ελβετό ομογενή που φέρεται να κλώτσησε έναν Ταϊλανδό γιατρό, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.