Ένα αφεντικό του πρωταθλήματος θα δώσει 350,000 μπατ για να στείλει το σώμα του πρόσφατα νεκρού Ιρανού μπόξερ στο σπίτι από το Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: One Championship Thailand

Πουκέτ, Ταϊλάνδη -

Το αφεντικό του One Championship θα δώσει 350,000 μπατ για να βοηθήσει στον επαναπατρισμό της σορού του πρόσφατα αποθανόντος μπόξερ Fariyar Aminipour στην οικογένειά του.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας διάσημος νεαρός Ιρανός πυγμάχος κηρύχθηκε νεκρός μετά από ένα μεγάλο ατύχημα με ποδήλατο μέσα στην υπόγεια διάβαση Chalong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το One Championship Thailand αναφέρει ότι η οικογένεια του MR. Ο FARIYAR AMINIPOUR θέλει να στείλει το σώμα του στο σπίτι. Ωστόσο, παλεύουν με οικονομικά προβλήματα. Το κόστος μεταφοράς της σορού του είναι 350,000 μπατ. ΚΥΡΙΟΣ. Οι φίλοι του FARIYAR και το fan club του έχουν κάνει έκκληση για δωρεές για να βοηθήσουν την οικογένειά του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της One Championship Thailand, κ. Chatri Sityodtong, σχολίασε την είδηση. Είπε ότι θα δώσει προσωπικά 350,000 μπατ για να βοηθήσει με τις δωρεές για τον επαναπατρισμό του MR. Το σώμα του FARIYAR πίσω στο σπίτι. Επίσης, έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους φίλους του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: One Championship Thailand
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.