Ο Αμερικανός πρώην Πεθαίνει μετά από ατύχημα στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας Αμερικανός αναβάτης μοτοσικλέτας κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, αφού ένας οδηγός φορτηγού τον χτύπησε και στη συνέχεια διέφυγε από τον τόπο του ατυχήματος στην υποσυνοικία Μάι Κάο.

Η αστυνομία του Tha Chatchai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 7:30 μ.μ. την Πέμπτη (11 Ιανουαρίουth) στη λωρίδα νότιας οδού Thep Krasattri κοντά στο Soi Luan In.

Αστυνομία, σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο μηχανάκι σε ένα μονοπάτι. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε η σορός ενός ξένου αναβάτη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ένας 60χρονος Αμερικανός. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Εργάστηκε σε ένα ξενοδοχείο στο Maikhao ως διευθυντής αναψυχής, δήλωσε η αστυνομία και ήταν ένας αρκετά γνωστός τοπικός πρώην.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι υπήρχε ένα φορτηγό που μετατράπηκε σε σόι μπροστά στον μοτοσικλετιστή που ερχόταν αμέσως. Το μηχανάκι χτυπήθηκε από το φορτηγό και ο αναβάτης έπεσε στο έδαφος με τον οδηγό στη συνέχεια να τρέχει πάνω από τον αναβάτη. Ο οδηγός του φορτηγού δεν επιβράδυνε ούτε σταμάτησε και φάνηκε να τράπηκε αμέσως σε φυγή από το σημείο μετά το ατύχημα.

Η αστυνομία του Thalang ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για περαιτέρω νομικές ενέργειες και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού. Έχουν επίσης ενθαρρύνει τον οδηγό του φορτηγού να μετατραπεί σε αστυνομικό και να παραδοθεί.

Αυτό το ατύχημα ήρθε μόνο λίγες ώρες αφότου ένας διάσημος Ιρανός πυγμάχος πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.