Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ανακαλύψτε την αντίστροφη μέτρηση του Πουκέτ και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ και τις κοντινές επαρχίες.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023.

  1. Ένας 23χρονος Ρώσος συνελήφθη αφού βρέθηκε να περιφέρεται με σπαθί σε διάσημο συγκρότημα πυγμαχίας της Ταϊλάνδης στο Chalong του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι σαφές εάν ο ύποπτος θα απελαθεί.

2. Ένας Λάος και ένας Ιρανός υπήκοος συνελήφθησαν στο Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα αλλοδαποί στην Ταϊλάνδη.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα χωρίς άδεια και περιμένουν να απελαθούν.

3. Τριάντα Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν αφού βρέθηκαν να εργάζονται παράνομα σε εργοτάξιο στο Thalang.

Έλαβαν 300 – 600 γιουάν την ημέρα (1,500-3,000 μπατ) και διαπιστώθηκε ότι εργάζονταν παράνομα στο εργοτάξιο.

4. Το Discover Phuket Countdown 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 31st στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίουth θα γίνει μια ειδική Αγορά Λαρντ Γιάι και την Κυριακή (31 Δεκεμβρίουst) η κανονική Κυριακάτικη Αγορά Λαρντ Γιάι.

5. Περίπου εβδομήντα τουρίστες απομακρύνθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ένα νυχτερινό πορθμείο προτού τελικά βυθιστεί κοντά στο νησί Ang Thong.

Ένας αλλοδαπός και ένας Ταϊλανδός εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την ανατροπή ενός καταδυτικού σκάφους στην περιοχή Khuri Buri.

Τέσσερις Ρώσοι και ένας Ταϊλανδός ξεναγός διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας λέμβου στο Mueang Phang Nga.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν πολλές ανατροπές στην Ταϊλάνδη, πολλές από αυτές σχετίζονται με ψυχρότερους χειμερινούς καιρούς και ανέμους που οδηγούν σε τραχιά κύματα και συνθήκες στη θάλασσα. Οι αξιωματούχοι του Τμήματος Ναυτιλίας της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να προειδοποιούν τα μικρά σκάφη να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα, Καλά Χριστούγεννα

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.