Ρώσος συνελήφθη επειδή περιπλανήθηκε με σπαθί σε διάσημη περιοχή πυγμαχίας της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ

Chalong -

Ένας 23χρονος Ρώσος συνελήφθη αφού βρέθηκε να περιφέρεται με σπαθί σε διάσημο συγκρότημα πυγμαχίας της Ταϊλάνδης στο Chalong του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 4:30 μ.μ. τη Δευτέρα (18 Δεκεμβρίουth) στο Soi Ta-iad. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αλλοδαπό που κρατούσε σπαθί και περπατούσε στο δρόμο. Χρειάστηκε λίγη ώρα για να συλλάβουν και να συλλάβουν οι αστυνομικοί τον αλλοδαπό. Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπέστη ζημιές κάτι που ήταν καλό καθώς η περιοχή ήταν γεμάτη από ξένους τουρίστες και ντόπιους κατοίκους την ώρα του συμβάντος.

Ο αλλοδαπός άνδρας αναγνωρίστηκε από την αστυνομία του Chalong ως 23χρονος Ρώσος (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του λόγω πιθανής ψυχικής ασθένειας για την ιδιωτική του ζωή). Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή.

Το Phuket Express σημείωσε ότι το Soi Ta-iad έχει πολλά γυμναστήρια πυγμαχίας της Ταϊλάνδης και υπάρχουν πολλοί ξένοι που ζουν και μένουν εκεί.

Δεν ήταν σαφές ποια βίζα είχε ο ύποπτος και αν θα απελαθεί ή θα μπει στη μαύρη λίστα για το περιστατικό, αν και η αστυνομία σημείωσε ότι το πρώτο της βήμα θα ήταν να ζητήσουν ψυχιατρική βοήθεια στον άνδρα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.