ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι πραγματικοί ύποπτοι παραδίδονται μετά την επίθεση στον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά στο Thalang

Thalang -

Δύο οδηγοί ταξί που επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας στο Thalang παραδόθηκαν στην αστυνομία, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο προηγούμενος ύποπτος που παραδόθηκε και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη ήταν αποδιοπομπαίος τράγος και δεν συμμετείχε στην επίθεση.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας οδηγός ταξί με εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας τραυματίστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από αρκετούς άντρες ενώ έπαιρνε έναν επιβάτη σε παραλιακό κλαμπ στο Cherng Talay, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (4 Δεκεμβρίουth), ο κ. Γκαμ (ψευδώνυμο), 48 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία. Ο Γκαμ είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον οδηγό ταξί της εφαρμογής για κινητά.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το θύμα επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι ο κ. Γκαμ, ο οποίος παραδόθηκε προηγουμένως, δεν είναι το πραγματικό πρόσωπο που του επιτέθηκε. Ήταν μόνο ένα από τα πολλά άτομα που προσπάθησαν να σταματήσουν τη λογομαχία κατά τη διάρκεια του περιστατικού και αργότερα αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για άγνωστους λόγους. Η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της αφού το CCTV αποκάλυψε ότι ο Γκαμ ήταν αποδιοπομπαίος τράγος και εκδόθηκε εντάλματα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για τους δύο πραγματικούς υπόπτους.

Την Τρίτη (12 Δεκεμβρίουth) οι δύο καταζητούμενοι ύποπτοι παραδόθηκαν στην αστυνομία του Cherng Talay. Αναγνωρίστηκαν μόνο ως ο κύριος Dom, 49 ετών, και ο κ. Det, 37 ετών. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Οι δύο ύποπτοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και είπαν στην αστυνομία ότι δεν επιτέθηκαν στο θύμα. Η αστυνομία, ωστόσο, δεν πίστευε τους ισχυρισμούς τους και δεσμεύτηκε να ερευνήσει περαιτέρω.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι οι δύο ύποπτοι είχαν προηγουμένως επιτεθεί σε άλλη εφαρμογή ταξί για κινητά, μια γυναίκα, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους στο Bang Tao, Cherng Talay. Αντιμετώπισαν νομικές ενέργειες και στο προηγούμενο περιστατικό, αν και οι ακριβείς ποινές για αυτό το περιστατικό δεν αποκαλύφθηκαν στον Τύπο.

Δεν ήταν σαφές εάν ο κ. Γκαμ θα αντιμετωπίσει νομικές κατηγορίες επειδή είπε ψέματα στην αστυνομία ότι ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό ενώ δεν ήταν, προσθέτει το Phuket Express.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.