Οδηγός ταξί εφαρμογών για κινητά δέχτηκε επίθεση ενώ έπαιρνε επιβάτη σε παραλιακό κλαμπ στο Cherng Talay

Thalang -

Ένας οδηγός ταξί με εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας τραυματίστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από αρκετούς άνδρες την ώρα που έπαιρνε έναν επιβάτη σε παραλιακό κλαμπ στο Cherng Talay, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (3 Δεκεμβρίουrd) που το Σάββατο (2 Δεκεμβρίουnd) Ο κ. Α (ψευδώνυμο), 25 ετών, κατέθεσε αναφορά στην αρμόδια αστυνομία. Είπε στην αστυνομία ότι είναι νόμιμος, διπλωματούχος οδηγός ταξί και ότι ένας επιβάτης του τηλεφώνησε μέσω μιας νόμιμης εφαρμογής για κινητά για να τους παραλάβει σε παραλιακό κλαμπ.

Όταν ο κύριος Α έφτασε στο παραλιακό κλαμπ, ένας άγνωστος άνδρας τον ρώτησε ποια εφαρμογή ταξί χρησιμοποιούσε. Μετά από αυτό, ο άνδρας του ζήτησε να περιμένει τον συνεπιβάτη του σε δρόμο έξω από το beach club. Στη συνέχεια ο κ. Α κάλεσε τον επιβάτη του να μπει στο ταξί του έξω από το παραλιακό κλαμπ.

Ξαφνικά κάτι χτύπησε από πίσω το ταξί του κυρίου Α. Στη συνέχεια ο κ. Α δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε δύο περίεργους άνδρες να κρατούν ξύλινα ραβδιά να περπατούν προς το ταξί του. Κατόπιν κατέβηκε από το ταξί του και οι δύο άνδρες φέρεται να είπαν στον κ. Α «Καταλαβαίνεις; πριν τον χτυπήσει και χτυπήσει. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος άνδρας φέρεται να χτύπησε τον κ. Α στην πλάτη τέσσερις φορές με ένα ξύλινο ραβδί πριν τον σπρώξει πίσω στο ταξί του.

Στη συνέχεια ο κ. Α πήγε σε νοσοκομείο στο Πουκέτ και διαπίστωσε ότι είχε υποστεί τραύματα στα πλευρά και στους πνεύμονες. Τώρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη γενέτειρά του στο Τρανγκ καθώς ανησυχεί για την ασφάλειά του.

Η αστυνομία του Cherng Talay δήλωσε ότι εξετάζει την αναφορά και θα διεξαγάγει περαιτέρω έρευνα για να εντοπίσει και να συνεντεύξει πιθανούς υπόπτους και να ασκήσει νομικές κατηγορίες, εάν τούτο δικαιολογείται.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.