ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τουρίστας και φορέας ενοικίασης μοτοσυκλετών της Ταϊβάν ευχαριστεί την αστυνομία μετά τη σύλληψη κλεφτών μοτοσυκλετών στο Chalong

Chalong -

Ένας Ταϊβανέζος τουρίστας και ένας χειριστής ενοικίασης μοτοσικλετών ευχαρίστησε την αστυνομία του Chalong που επέστρεψε ένα κλεμμένο νοικιασμένο μηχανάκι και συνέλαβε τους κλέφτες μέσα σε τρεις ημέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία συνέλαβε δύο υπόπτους που έκλεψαν ένα μηχανάκι στο Rawai.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express την Τρίτη (12 Δεκεμβρίουth) ότι ο κ. CHEN HONG XI, υπήκοος Ταϊβάν, νοίκιασε μια μοτοσικλέτα από τον κ. Narongchai Wangboonkong. Πάρκαρε το μηχανάκι μπροστά από ένα σπίτι στον δρόμο Wiset στο Rawai. Στη συνέχεια, δύο ύποπτοι έκλεψαν τη μηχανή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο κ. CHEN και ο κ. Narongchai είπαν ευχαριστώ στην αστυνομία Chalong αφού συνέλαβαν γρήγορα και επέστρεψαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα εντός τριών ημερών.

Ο κ. CHEN είπε ότι θα καλέσει τους Ταϊβανέζους φίλους του να επισκεφθούν και το Πουκέτ. Έχει εμπιστοσύνη στην ασφάλεια του Πουκέτ και εντυπωσιάστηκε με την αστυνομία να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.