Συνελήφθησαν δύο κλέφτες μοτοσυκλετών στο Rawai

Rawai -

Η αστυνομία συνέλαβε δύο υπόπτους που έκλεψαν ένα μηχανάκι στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (7 Δεκεμβρίουth) ότι στις 4 Δεκεμβρίουth, βρήκαν το κλεμμένο μηχανάκι σταθμευμένο στο Soi Sai Yuan. Το μηχανάκι ήταν καλυμμένο με καμβά. Αργότερα, η αστυνομία εντόπισε και αναγνώρισε δύο υπόπτους από βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης όταν έκλεψαν τη μοτοσικλέτα, οι οποίοι είδαν να απομακρύνονται με το εν λόγω μηχανάκι.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κ. Dee, 39 ετών, και ο συνεπιβάτης του ήταν ο κ. Suchart, 44. Η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Dee στο Chalong ενώ ο κ. Suchart συνελήφθη στο Wichit. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.