Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης επισκέπτεται το Πουκέτ το Σαββατοκύριακο για να επιθεωρήσει ασκήσεις ασφαλείας

Πουκέτ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin έφτασε στην Patong το περασμένο Σαββατοκύριακο και επιθεώρησε ασκήσεις ασφαλείας.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin θα επισκεφθεί σήμερα την Patong για να δει προσωπικά ασκήσεις ασφαλείας που πραγματοποιούνται πριν από την πολυσύχναστη υψηλή περίοδο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο πρωθυπουργός Srettha και η ομάδα του έφτασαν στην παραλία Patong την Παρασκευή (1 Δεκεμβρίουst) και έγιναν δεκτοί από τον κυβερνήτη του Πουκέτ Sophon Suwannarat στην παραλία Patong. Πρόξενοι και επίτιμοι πρόξενοι με έδρα το Πουκέτ από οκτώ χώρες, όπως η Ολλανδία, το Μεξικό, η Μογγολία, η Ρωσία, η Κίνα, η Αγγλία, η Γαλλία και η Φινλανδία συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Σοφόν είπε ότι οι ασκήσεις ασφαλείας είχαν στόχο να αναβαθμίσουν την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια για τους τουρίστες και τους κατοίκους στο Πουκέτ. Η κυβέρνηση έχει στόχο να υποστηρίξει το Πουκέτ ως μια διεθνή επαρχία που παράγει περισσότερα έσοδα από τον τουρισμό για τη χώρα.

Ο Πρωθυπουργός επέβλεψε πολλές ασκήσεις ασφαλείας, οι οποίες αποτελούνταν από τρεις προσομοιωμένες καταστάσεις με ηθοποιούς που απεικονίζουν τα θύματα και τους εγκληματίες, αλλά πραγματικές ομάδες διάσωσης και αστυνομίας έδειχναν τις ικανότητές τους πριν φύγουν από το Πουκέτ και επιστρέψουν στην Μπανγκόκ.

Τα σενάρια ήταν:

  • Ένας τουρίστας που αγνοεί τις κόκκινες σημαίες και παραλίγο να πνιγεί. Οι ναυαγοσώστες έσωσαν τον τουρίστα, τον οποίο υποδύθηκε ένας ηθοποιός, μέσα σε πέντε λεπτά.

  • Έντονος καιρός με ψηλά και δυνατά κύματα στη θάλασσα. Στο σενάριο, επιβατηγό σκάφος συνετρίβη με ταχύπλοο. Πολλοί άνθρωποι έμειναν να επιπλέουν στη θάλασσα περίπου 150 μέτρα από την ακτή. Οι τραυματίες επιβάτες, τους οποίους απεικονίζονται όλοι από ηθοποιούς, διασώθηκαν με ελικόπτερο και σωστικά σκάφη.

  • Μια κάμερα AI κατέγραψε το πρόσωπο ενός υπόπτου για εγκληματίες κοντά στην οδό Bangla και η αστυνομία συνέλαβε αμέσως τον ύποπτο με ένα όπλο. Ο ύποπτος ήταν επίσης ηθοποιός.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.