Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα επισκεφθεί σήμερα την Πατόνγκ για να επιβλέψει ασκήσεις για την ασφάλεια του τουρισμού

Πατόνγκ –

Θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin Patong σήμερα για να δείτε προσωπικά ασκήσεις ασφαλείας που εκτελούνται πριν από την πολυάσχολη υψηλή περίοδο.

Ο δήμος Patong ανακοίνωσε ότι η άσκηση θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίουst, 2023, από τις 4:00 και μετά. Η άσκηση έχει στόχο να προετοιμαστεί για την επερχόμενη υψηλή περίοδο κατά την οποία θα υπάρχουν πολύ περισσότεροι τουρίστες από το συνηθισμένο.

Οι ασκήσεις θα αποτελούνται από τρεις προσομοιωμένες καταστάσεις που είναι οι τουρίστες που αγνοούν τις κόκκινες σημαίες που επισημαίνουν ότι απαγορεύεται η κολύμβηση στις τοπικές παραλίες, ασκήσεις για την ασφάλεια των ισχυρών κυμάτων και ένα σενάριο εγκλήματος στην οδό Bangla. Λάβετε υπόψη σας τις ασκήσεις εάν σε αυτές τις περιοχές μετά τις 4:00 μ.μ. καθώς σίγουρα θα επηρεαστεί και η κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin θα φτάσει στο Πουκέτ την 1η Δεκεμβρίου 2023, για να δει τις ασκήσεις ασφαλείας στο Patong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.