ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πιθήκους πιάστηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του μωρού τριών μηνών στο Phang Nga

Phang Nga -

Ο Κυβερνήτης του Phang Nga διέταξε να πιάσουν πιθήκους αφού ένα μωρό τριών μηνών τραυματίστηκε σοβαρά από δαγκώματα πιθήκων.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένα μωρό τριών μηνών υπέστη σοβαρά τραύματα αφού δέχθηκε επίθεση από μαϊμού στο Mueang Phang Nga.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης της Phang Nga Supot Rodrueang Na Nongkhai επισκέφτηκε το σπίτι όπου μένει το τραυματισμένο μωρό. Διέταξε τους υπαλλήλους να βάλουν τεράστια κλουβιά ζώων γύρω από το σπίτι και κοντά στην περιοχή όπου το μωρό δέχθηκε επίθεση στο Baan Koh Mai Pai στην υποσυνοικία Koh Pan Yee.

Συνολικά πιάστηκαν πέντε πίθηκοι. Μεταφέρθηκαν πίσω στο Phang Nga Wildlife Breeding Center πριν απελευθερωθούν πίσω σε ένα αγροτικό δάσος μακριά από τους πολίτες μετά τη στείρωση. Η επαρχία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκτεταμένη εκστρατεία στείρωσης προτού εκκενώσει όλους τους πιθήκους από κατοικημένες περιοχές σε πιο κατάλληλα μέρη για αυτούς.

Κανένας πίθηκος δεν θα πάθει ζημιά, σημείωσε ο Κυβερνήτης της Phang Nga απαντώντας σε ορισμένες ανησυχίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι πίθηκοι θα υποβληθούν σε ευθανασία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.