Μωρό τριών μηνών τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση μαϊμού στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένα μωρό τριών μηνών υπέστη σοβαρά τραύματα αφού δέχθηκε επίθεση από μαϊμού στο Mueang Phang Nga.

Η κ. Jiraphon Galong, 37, κάτοικος της περιοχής Baan Koh Mai Pai, στην υποπεριφέρεια Koh Pan Yee είπε στο Phuket Express ότι τον τρίμηνο ανιψιό της φρόντιζαν συγγενείς επειδή οι γονείς του εργάζονται στο Πουκέτ.

Ενώ το μωρό έπινε γάλα μέσα στο σπίτι, ένας πίθηκος μακάκος επιτέθηκε στο μωρό όταν ο συγγενής του πήγε στην τουαλέτα. Η κυρία Jiraphon μπήκε τότε στο σπίτι και έδιωξε τον μακάκο. Πιστεύουν ότι ο μακάκος προσπαθούσε να πάρει ένα μπιμπερό με γάλα από το μωρό.

Ο μακάκος δάγκωσε το κεφάλι του μωρού. Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Vachira στο Πουκέτ καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Το μωρό αναρρώνει τώρα μετά από εγχείρηση στο κεφάλι.

Η μαϊμού διέφυγε μετά το περιστατικό και δεν ήταν αμέσως σαφές εάν οι αξιωματούχοι σχεδίαζαν να συλλάβουν τη μαϊμού ή να εντοπίσουν ποια μαϊμού επιτέθηκε συγκεκριμένα στο παιδί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.