Είκοσι δελφίνια είδαν το Phang Nga – ΒΙΝΤΕΟ

Phang Nga -

Περίπου είκοσι ρινοδέλφινεθεάθησαν να κολυμπούν σε ένα εθνικό πάρκο στο Phang Nga στην περιοχή Khura Buri το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου Surin είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (4 Νοεμβρίουth) εντόπισαν περίπου είκοσι ρινοδέλφινα ενώ περιπολούσαν στην περιοχή του εθνικού πάρκου. Τα δελφίνια κολυμπούσαν μαζί με τη βάρκα.

Το ρινοδέλφινο είναι ένα από τα προστατευόμενα θαλάσσια ζώα στην Ταϊλάνδη. Τους αρέσει να κολυμπούν ενώ κινούνται τα σκάφη. Συνήθως συγκεντρώνουν περίπου 20 σε μια ομάδα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι περισσότερα από αυτό.

Το Εθνικό Πάρκο Surin μόλις άνοιξε ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος για να επιτρέψει στο περιβάλλον να ανακάμψει από τον προηγούμενο τουρισμό.

Σχετικό άρθρο:

Το εθνικό πάρκο Similan και το εθνικό πάρκο Mu Ko Surin στο Phang Nga άνοιξαν ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος για τον τουρισμό.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.