Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Similan στο Phang Nga θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για τον τουρισμό

Η καρδιά του Andaman στο εθνικό πάρκο Similan

Phang Nga -

Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Similan στην περιοχή Kuraburi στο Phang Nga, πρόκειται να κλείσει προσωρινά για τον τουρισμό.

Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Similan ανακοίνωσε το ετήσιο κλείσιμό του από τις 16 Μαΐουth έως τον Οκτώβριο 14th ως μέρος της έναρξης της εποχής των μουσώνων και για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Εν τω μεταξύ, το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Surin Περιοχή Kuraburi, Phang Η Nga θα παραμείνει προσωρινά κλειστή για τον τουρισμό. 

Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Surin στο Phang Nga θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για τον τουρισμό

Αρκετά νησιά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta στο Krabi πρόκειται να κλείσουν προσωρινά για τουρισμό για διάφορες χρονικές περιόδους, ώστε να επιτραπεί η ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

Νησιά σε περιοχές του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta στο Krabi θα κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για περιβαλλοντική αποκατάσταση

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.