Ανταμοιβή 1 εκατομμυρίου μπατ για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη ενός δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη

Nakhon Si Thammarat –

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat. Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων προσφέρει 100,000 μπατ σε όποιον δώσει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη του δραπέτη κρατουμένου. Ο Διοικητής της Επαρχιακής Φυλακής Nakhon Si Thammarat και τρεις αξιωματικοί στη φυλακή μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το πώς ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αν είχε βοήθεια.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Παρασκευή (27 Οκτωβρίουth) το Ταϊλανδικό Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών εξέδωσε μια σημαντική ανακοίνωση. Δήλωσαν ότι η έρευνα σε τέσσερις αξιωματικούς, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή της επαρχιακής φυλακής Nakhon Si Thammarat, για το πώς ο κρατούμενος δραπέτευσε από ένα νοσοκομείο και εάν είχε βοήθεια, θα ολοκληρωθεί στο τέλος αυτού του μήνα.

Επιπλέον, η ανταμοιβή για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη του κρατούμενου που δραπέτευσε έχει αυξηθεί από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την περίπτωση, ανατρέξτε στο προηγούμενο άρθρο μας παραπάνω.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.