ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο κάτοικος του Πουκέτ που έφτασε στο σπίτι από το Ισραήλ εξηγεί πώς επέζησε

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από το Πουκέτ που έφτασε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από το Ισραήλ εξήγησε πώς επέζησε και τελικά έφυγε από το Ισραήλ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (20 Οκτωβρίουth), υποδέχτηκαν στο σπίτι τον κ. Nattaphorn Hongsa στο αεροδρόμιο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Nattaphorn, 25 ετών, είπε στο Phuket Express. «Ζούσα κοντά στη Λωρίδα της Γάζας. Από την αρχή του πολέμου με τη Χαμάς αυτόν τον μήνα, εγώ και οι φίλοι μου δραπέτευσα από το μέρος που ζούσαμε μετά την επίθεση σε έναν από τους τρεις τοίχους στη λωρίδα κοντά μας».

«Δεν κουβαλούσα τίποτα μαζί μου εκτός από τα ρούχα που φορούσα. Άλλα υπάρχοντά μου, συμπεριλαμβανομένου του κινητού μου τηλεφώνου, αφαιρέθηκαν ή χάθηκαν. Ευτυχώς, γλιτώσαμε από τη Χαμάς και κρυβόμασταν για πολλές μέρες μέχρι που οι Ισραηλινοί στρατιώτες μας βοήθησαν να βγούμε από την περιοχή. Πήραν εμάς και κάποιους Ταϊλανδούς εργάτες να μείνουμε σε ένα καταφύγιο που απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την εμπόλεμη ζώνη. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου», εξήγησε ο κ. Nattaphorn.

«Μερικοί από τους Ταϊλανδούς εργάτες που είχαν ακόμα κινητά τηλέφωνα είδαν νέα στο Facebook ότι η Ταϊλάνδη θα έστελνε αεροπλάνα για να παραλάβει τους Ταϊλανδούς εργάτες. Συγκεντρώσαμε χρήματα για να νοικιάσουμε ένα όχημα για να μας πάει σε ένα καταφύγιο ξενοδοχείου στο Τελ Αβίβ πριν φτάσω με ασφάλεια στο σπίτι. Μετά από αυτό, η οικογένειά μου δεν με αφήνει να επιστρέψω στο Ισραήλ», πρόσθεσε ο κ. Nattaphorn.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.