Ο κάτοικος του Πουκέτ φτάνει με ασφάλεια στο σπίτι από το Ισραήλ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από το Πουκέτ έφτασε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από το Ισραήλ.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (20 Οκτωβρίουth), υποδέχτηκαν στο σπίτι τον κ. Nattaphorn Hongsa στο αεροδρόμιο.

Ο κ. Nattaphorn κατάγεται από το Maikhao του Πουκέτ. Ήταν ένας από τους πολλούς Ταϊλανδούς εργάτες που δούλευαν στο Ισραήλ και επηρεάστηκε από τον τρέχοντα πόλεμο μεταξύ της Χαμάς εκεί.

Ο Nattaphorn είναι ένας από τους δέκα κατοίκους του Πουκέτ που εργάζονταν στο Ισραήλ. Ωστόσο, είναι ο μόνος από τους δέκα που έχει επιστρέψει στο Πουκέτ. Οι υπόλοιποι από αυτούς δεν ήθελαν να επιστρέψουν επειδή αισθάνονται ότι είναι ακόμα ασφαλείς ή ότι τα χρηματικά και οικονομικά οφέλη από την εργασία στο Ισραήλ υπερτερούν του κινδύνου.

Σχετικά άρθρα:

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προέτρεψε να απομακρυνθούν όλοι οι Ταϊλανδοί εργαζόμενοι στο Ισραήλ που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, Οκτωβρίου 2023, αυξάνοντας περισσότερες πτήσεις.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin παραχώρησε συνέντευξη στο Πεκίνο της Κίνας, δηλώνοντας λυπημένος για τα νέα για τον θάνατο ενός ακόμη Ταϊλανδού πολίτη στο Ισραήλ, καθώς ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους 30.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.