Το Εθνικό Πάρκο Similan και Surin στο Phang Nga ανοίγει ξανά για τον τουρισμό

Phang Nga -

Το εθνικό πάρκο Similan και το εθνικό πάρκο Mu Ko Surin στο Phang Nga άνοιξαν ξανά μετά από πολλούς μήνες κλεισίματος για τον τουρισμό.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Similan στην περιοχή Kuraburi στο Phang Nga, πρόκειται να κλείσει προσωρινά για τον τουρισμό.

Τώρα για την ενημέρωση:

Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν νησιά και στα δύο εθνικά πάρκα την πρώτη ημέρα μετά την επαναλειτουργία την Κυριακή (15 Οκτωβρίουth).

Ο Κυβερνήτης Phang Nga κ. Supot Rodrueng Na Nongkhai, ο οποίος ήταν πρώην Αντικυβερνήτης του Πουκέτ, επισκέφτηκε μια προβλήτα στο Thap Lamu.

Έχει εξασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών. Οι χειριστές σκαφών διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών τους ελέγχοντας τα σκάφη τους πριν από το σέρβις και φροντίζοντας οι επιβάτες τους να φορούν σωσίβια.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης με έδρα το Phang Nga περιπολεί κατά μήκος των παραλιών για ασφάλεια.

Σχετικά άρθρα:

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι κλείνει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Ο περίφημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι άνοιξε ξανά για πρώτη μέρα για τον τουρισμό την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, μετά από δύο μήνες κλειστής λειτουργίας για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Πολλοί ξένοι και Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέπτονται τον κόλπο Μάγια στο Κράμπι αφού άνοιξε ξανά πρόσφατα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.