Η Αστυνομία διεξάγει Εκπαίδευση Ενεργής Σκοποβολής στο Mall στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η Αστυνομία της Περιφέρειας 8 πραγματοποίησε Εκπαίδευση Ενεργής Σκοποβολής σε ένα διάσημο πολυκατάστημα στο Πουκέτ.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίουth) στον πρώτο όροφο στο πολυκατάστημα Central Floresta Phuket. Η εκπαίδευση ξεκίνησε από τον διοικητή της αστυνομίας της επαρχίας Πουκέτ, Υποστράτηγο Sermpan Sirikong.

Η εκπαίδευση ανακοινώθηκε στους ανθρώπους μέσα στο εμπορικό κέντρο για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα πανικοβληθεί.

Η άσκηση διεξήχθη με έναν ηθοποιό που απεικονίζει έναν ύποπτο που κουβαλούσε όπλο στο πολυκατάστημα.

Στο διάταγμα, ο ύποπτος ηθοποιός δεν επέτρεψε την έρευνα πριν προσποιηθεί ότι πυροβολούσε ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο. Ένα άτομο τραυματίστηκε και ένα κρατήθηκε όμηρος στο σκηνικό.

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για το περιστατικό πριν φτάσουν γρήγορα στο σημείο. Ως μέρος του θεσμοθετήματος ο ύποπτος «πυροβολήθηκε» και ένας όμηρος διασώθηκε.

Σχετικό άρθρο:

Σε ένα κρίσιμο περιστατικό στο Siam Paragon Mall της Μπανγκόκ, η αστυνομία συνέλαβε ένα 14χρονο αγόρι από την Ταϊλάνδη που είναι ύποπτο για πυροβολισμούς που οδήγησαν σε δύο θανάτους και τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε άλλοι.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.