ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η άδεια οδήγησης Minivan αναστέλλεται για ένα χρόνο μετά την απόρριψη Ρώσων επιβατών στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η άδεια οδήγησης ενός παράνομου οδηγού ταξί μίνι βαν θα ανασταλεί για ένα χρόνο με αφαίρεση βαθμών αφού πέταξε Ρώσους επιβάτες στη μέση του πουθενά στο Πουκέτ για να αποφύγει ένα σημείο ελέγχου που αναζητούσε παράνομους οδηγούς ταξί.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας οδηγός ταξί minivan επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ επειδή πέταξε δύο Ρώσους επιβάτες σε έναν τυχαίο δρόμο για να προσπαθήσει να αποφύγει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στο Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής του γραφείου χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ (PLTO) κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express ότι επικοινωνούν με τον άγνωστο οδηγό μίνι βαν για περαιτέρω ανάκριση και έρευνα. Το δίπλωμα οδήγησης θα του ανασταλεί για ένα χρόνο και δεν θα επιτρέπεται να οδηγεί μίνι βαν για ένα χρόνο. Θα αφαιρεθούν βαθμοί και από την άδεια οδήγησης.

Αυτό είναι επιπλέον του ότι έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 5000 μπατ για το περιστατικό που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

Οι αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ δήλωσαν ότι το περιστατικό έπληξε τον τουρισμό και τους νόμιμους οδηγούς ταξί, καθώς οι εγκλωβισμένοι Ρώσοι τουρίστες πήγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περιγράψουν την κατάστασή τους και τα βίντεο που προέκυψαν έγιναν viral. Η ζημιά στην τουριστική βιομηχανία είναι ο λόγος για τον οποίο ελήφθη η απόφαση για μια τόσο σκληρή ποινή, δήλωσε ο PLTO.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.