Οδηγός ταξί μίνι βαν επιβλήθηκε πρόστιμο αφού πέταξε Ρώσους επιβάτες στο Πουκέτ για να αποφύγει το σημείο ελέγχου

Πουκέτ-

Ένας οδηγός ταξί minivan επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ επειδή πέταξε δύο Ρώσους επιβάτες σε έναν τυχαίο δρόμο για να προσπαθήσει να αποφύγει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στο Πουκέτ.

Ο Ταγματάρχης Kamalart Niyomket της Τροχαίας της Πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το θέμα ήρθε στο φως μετά την ιστορία ενός οδηγού ταξί μίνι βαν που πέταξε ξένους επιβάτες είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη (3 Οκτωβρίου).rd).

Οι λεπτομέρειες του περιστατικού είναι ότι μετά το μεσημέρι της 3ης Οκτωβρίου, οι αρχές επιβολής του νόμου του Πουκέτ δημιούργησαν ένα σημείο ελέγχου στην οδό Bypass (Οδός Chalerm Phrakiet Rama 9) στη Rassada, στο Mueang Phuket για να ελέγξουν αυστηρά τα ταξί μίνι βαν για άδειες και εγγραφή και να διασφαλίσουν ότι ήταν νόμιμα. . Οι αρχές επιβολής του νόμου εντόπισαν ένα μίνι βαν να προσπαθεί να αποφύγει το σημείο ελέγχου και να στρίψει περίπου 400 μέτρα πίσω από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, ο δρόμος ήταν μονόδρομος και το μίνι βαν δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω.

Το μίνι βαν σταμάτησε και ο οδηγός αναγνωρίστηκε στα μέσα ενημέρωσης μόνο ως ο κ. Α, ηλικίας 31 ετών. Ο φόρος του μίνι βαν διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει και ο οδηγός δεν ήταν εγγεγραμμένος ως ταξί και ο κ. Α αργότερα παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ρώτησε δύο Ρώσους επιβάτες να βγει από το μίνι βαν πριν από το σημείο ελέγχου, ουσιαστικά να τα πετάξει γιατί δεν έπρεπε να είναι ταξί, το οποίο στη συνέχεια έγινε viral στα social media λόγω ενός βίντεο που τράβηξαν οι Ρώσοι.

Ο οδηγός του μίνι βαν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για αποβίβαση επιβατών πριν από τον προορισμό τους και για παράνομο ταξί. Αντιμετώπιζε το μέγιστο πρόστιμο των 5,000 μπατ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.