Σύντομη περίοδος βροχής προκαλεί πλημμύρες στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ορισμένες περιοχές του Πουκέτ υπέστησαν πλημμύρες μετά από σύντομη βροχόπτωση που προκάλεσε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση για μία ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η ισχυρή βροχόπτωση έπληξε ορισμένες περιοχές της Rassada και του Kathu για περίπου μισή ώρα τη Δευτέρα (18 Σεπτεμβρίου). Ορισμένες περιοχές και δρόμοι πλημμύρισαν, όπως στη διασταύρωση Sam Kong προς Yaowarad Road, Soi Pa Nieang και Phra Phuket Kaew Road στο Kathu.

Υπήρξε μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους σε πλημμυρισμένες περιοχές αλλά μέσα σε μία ώρα από την πλημμύρα, το νερό στους δρόμους είχε ήδη υποχωρήσει.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης έχει προβλέψει ισχυρές βροχές για 33 επαρχίες τις επόμενες 24 ώρες, με το 70% της Μπανγκόκ να αναμένεται να επηρεαστεί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.