Πρόγνωση ισχυρών βροχοπτώσεων για 33 επαρχίες, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ

Εθνική -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης έχει προβλέψει ισχυρές βροχές για 33 επαρχίες τις επόμενες 24 ώρες, με το 70% της Μπανγκόκ να αναμένεται να επηρεαστεί.

Το τμήμα την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, είπε ότι μια άγρια ​​καταιγίδα πέρασε τη Μιανμάρ, την άνω βόρεια Ταϊλάνδη και το άνω βόρειο Λάος και πλησιάζει με χαμηλή πίεση στο βόρειο Βιετνάμ και τον κόλπο του Τανγκ Κέι. Μια άλλη μικρότερη καταιγίδα από τα νοτιοδυτικά έχει κατακλύσει τη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές του βορρά, βορειοανατολικά, κεντρικά και ανατολικά της Ταϊλάνδης.

Συνιστάται στους πολίτες που ζουν στις πληγείσες περιοχές να είναι προσεκτικοί έναντι των ξαφνικών πλημμυρών, ιδιαίτερα στις πλαγιές των ποταμών και στις πεδινές περιοχές. Συνιστάται επίσης να είναι προσεκτικοί όταν οδηγούν κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Η άνω Θάλασσα Ανταμάν και ο άνω κόλπος της Ταϊλάνδης αναμένεται να δουν κύματα ύψους 1-2 μέτρων, με ορισμένες περιοχές να παρουσιάζουν κύματα 2 μέτρων ή περισσότερο κατά τη διάρκεια καταιγίδων. Η ιστιοπλοΐα κατά τη διάρκεια καταιγίδων θα πρέπει να αποφεύγεται.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.