ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκαν ακόμη περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια στην παραλία του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σκουπίδια μουσώνων

Kata, Mueang Phuket -

Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν σε μια παραλία στο Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν στην παραλία Καρόν και διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστεί τι ακριβώς είναι.

Περισσότερα μυστηριώδη συντρίμμια έχουν βρεθεί σε μια παραλία στο Phang Nga.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ακόμη πιο μυστηριώδη συντρίμμια φέρεται να βρέθηκαν στην παραλία Kata Noi στο Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δεν είναι σαφές εάν τα αντικείμενα που βρέθηκαν εδώ και στο Phang Nga σχετίζονται. Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν ακόμη να προσδιορίσουν με ακρίβεια πού ή ποια είναι τα συντρίμμια και από τα τρία πρόσφατα ευρήματα μέχρι την ώρα του Τύπου.

Τα μεγάλα άγνωστα αντικείμενα έχουν προκαλέσει έντονες εικασίες και συζητήσεις μεταξύ των αναγνωστών του TPN Media στις διάφορες πλατφόρμες συζήτησης σχετικά με τις δυνατότητες για το ποια μπορεί να είναι τα αντικείμενα. Υπήρξαν προτάσεις, κάποιες πολύ απλές και κάποιες εξαιρετικές.

Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, οι αρχές της Ταϊλάνδης δεν μπόρεσαν ακόμη να αναγνωρίσουν κανένα από τα πρόσφατα αντικείμενα, αν και συνεχίζουν να τα μελετούν και να διαβουλεύονται με ειδικούς σε διάφορους τομείς.

Τα περίεργα συντρίμμια που ξεπλένονται στην ξηρά κατά την περίοδο των μουσώνων στην Ταϊλάνδη είναι αρκετά συνηθισμένη, σημειώνει η TPN Media, αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος και τον τύπο.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.