Μυστήριο στην παραλία του Πουκέτ καθώς τα παράξενα συντρίμμια ξεβράζονται στην ακτή

Πουκέτ-

Μυστηριώδη συντρίμμια βρέθηκαν στην παραλία Καρόν και διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστεί τι ακριβώς είναι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Karon, συνταγματάρχης Khundet Na Nongkhai, ενημερώθηκε για το τεράστιο εύρημα από ναυαγοσώστες στην παραλία Karon κοντά στο Karon Sport Field την Τετάρτη (30 Αυγούστουth). Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στην παραλία για να βρουν τα μαύρα συντρίμμια βάρους περίπου 200 κιλών. Μερικά μπλε καλώδια βρέθηκαν στα συντρίμμια τα οποία έχουν επίσης κωδικό αριθμό ετικέτας.

Τα συντρίμμια ασφαλίζονται με σχοινιά, ενώ αρμόδιοι αξιωματούχοι από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ερευνούν για να εντοπίσουν από πού προήλθαν.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.