Το πρωτάθλημα πυγμαχίας ζιζανίων στο νησί Samui απαγορεύτηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Muay Ded 789

Surat Thani -

Το Weed Boxing Championship στο νησί Samui δεν διεξήχθη επειδή απαγορεύτηκε από την αστυνομία και τους τοπικούς αξιωματούχους, αν και ο πραγματικός λόγος είναι ασαφής.

Το Muay Ded 789 ανέφερε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook τη Δευτέρα (28 Αυγούστουth) σχετικά με το Weed Boxing Championship που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (27 Αυγούστουth) στο Samui International Muay Thai Stadium. Οι πυγμάχοι που ήθελαν να συμμετάσχουν φέρεται να έπρεπε να καπνίσουν κάνναβη σύμφωνα με τη σελίδα, την οποία οι διοργανωτές αμφισβητούν, και το πρόγραμμα πυγμαχίας είχε προωθηθεί πριν από την προβλεπόμενη ημέρα που επρόκειτο να διεξαχθεί.

Ωστόσο, την ημέρα που διαφημίστηκε το πρόγραμμα δεν πραγματοποιήθηκε καθόλου. Οι αρχές και η αστυνομία στο νησί Σαμούι απαγόρευσαν το προγραμματισμένο πρόγραμμα και είπαν ότι εάν η εκδήλωση γινόταν, θα ληφθούν νομικά μέτρα.

Ο επικεφαλής του σταδίου Phetchbuncha Samui, κ. Apidet Kamkaew, δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε την ταϊλανδέζικη πυγμαχία, αλλά κάποιοι προσπαθούν να την καταστρέψουν. Αυτό το είδος προγράμματος θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη της ταϊλανδικής πυγμαχίας. Χρησιμοποίησαν ακόμη και μια φωτογραφία μου για να προωθήσουν αυτό το γεγονός. Πολλοί οπαδοί της πυγμαχίας, τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι, παρεξήγησαν την κατάσταση. Θα υποβάλω αστυνομική αναφορά και κατά των διοργανωτών αυτής της εκδήλωσης. ”

Εν τω μεταξύ, ο Boxing Promoter Boat Petyindee δημοσίευσε στο προσωπικό του Facebook. "Αυτό είναι γελοίο. Πώς μπορούν καν να σκεφτούν να καπνίσουν χόρτο πριν την πυγμαχία;»

Οι διοργανωτές και οι πυγμάχοι της εκδήλωσης, ωστόσο, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι η εκδήλωση ήταν δυσανάλογη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδόθηκαν πολλές ψευδείς φήμες.

Σύμφωνα με έναν συμμετέχοντα πυγμάχο, τον Jonny Tello, δήλωσε ότι ο ίδιος και οι άλλοι αγώνες της κύριας διοργάνωσης είχαν πει αυστηρά ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε θα καπνιζόταν κάνναβη για μαχητές και ότι η πτυχή των ζιζανίων της εκδήλωσης αναφερόταν στην κοινωνική συγκέντρωση από το πλήθος πριν από τους αγώνες , όχι οι ίδιοι οι αγωνιστές, αλλά είχαν παρεξηγηθεί και μετατραπεί σε ψευδείς φήμες.

Οι διοργανωτές και οι πυγμάχοι, όπως ο κ. Tello, δήλωσαν επίσης ότι η εκδήλωση ήταν δυσανάλογη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και με ορισμένες ιστοσελίδες και σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν σχετίζονται με την εκδήλωση που διαφημίζουν τον Mike Tyson ως πίσω από την εκδήλωση και παρευρίσκεται ή φιλοξενεί. που δεν ήταν αλήθεια.

Τέλος, οι διοργανωτές δήλωσαν επίσης ότι σέβονται βαθύτατα και εκτιμούν όλα τα μαχητικά αθλήματα στην Ταϊλάνδη και δεν θα έκαναν ποτέ τίποτα που να βλάπτει πολύτιμες παραδόσεις και έθιμα. Απλώς, σύμφωνα με αυτούς, ήθελαν να επιτρέψουν την κάνναβη για τους θεατές και επεσήμαναν ότι το αλκοόλ είναι ευρέως αποδεκτό στις περισσότερες εκδηλώσεις μάχης, οπότε γιατί η πρόσφατα αποποινικοποιημένη κάνναβη να μην είναι ίδια για τους νόμιμους ενήλικες στο πλήθος; Οι διοργανωτές ήλπιζαν να φέρουν την εκδήλωση στην Ταϊλάνδη στο μέλλον και ήταν πρόθυμοι να συναντηθούν με τους επικριτές της εκδήλωσης και να έχουν μια ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση για το πώς να προχωρήσουμε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρόσφατη διαμάχη σχετικά με την κάνναβη στην Ταϊλάνδη, η οποία αποποινικοποιήθηκε πέρυσι, όπως φαίνεται παρακάτω, η οποία πιθανότατα συνέβαλε στις ψευδείς φήμες και στην ακύρωση της εκδήλωσης.

Εν τω μεταξύ στο Πουκέτ:

Ένας 49χρονος Αμερικανός τουρίστας ζήτησε συγγνώμη αφού ένα βίντεο που τον δείχνει να χρησιμοποιεί μηχανή για να φυσά καπνό κάνναβης στην Bangla Road έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις γύρω από τους κανόνες και τους κανονισμούς για την κάνναβη και την κάνναβη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.