ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αμερικανός τουρίστας ζητά συγγνώμη μετά το κόλπο καπνού ιού κάνναβης στο Bangla Road στο Πουκέτ

Πατόνγκ –

Ένας 49χρονος Αμερικανός τουρίστας ζήτησε συγγνώμη μετά από ένα βίντεο κλιπ ότι χρησιμοποίησε μηχανή για να φυσήξει καπνό κάνναβης στην Bangla Road έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις γύρω από τους κανόνες και τους κανονισμούς για την κάνναβη και την κάνναβη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι αλλοδαποί στο βίντεο κλιπ έφτιαχναν περιεχόμενο προωθώντας ένα νέο αλλά άγνωστο κατάστημα κάνναβης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang που μόλις άνοιξε.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbody είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (19 Αυγούστουth) πήγαν σε ένα ξενοδοχείο αγνώστων στοιχείων κοντά στην οδό Bangla όπου διέμενε ο άνδρας. Η αστυνομία εξήγησε στον άνδρα ότι η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη δημόσια και ότι η πράξη είχε συγκλονίσει πολλούς Ταϊλανδούς, βλάπτοντας την εικόνα του φιλικού προς την οικογένεια τουρισμού στην οδό Bangla.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το κόλπο στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Ο τουρίστας είπε στην αστυνομία ότι έκανε το περιεχόμενο να προωθήσει το κατάστημα κάνναβης του στο εξωτερικό και ότι δεν ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης στην Ταϊλάνδη. Ο τουρίστας ζήτησε συγγνώμη και είπε: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανα, δεν ήξερα τους κανόνες, εξακολουθώ να αγαπώ την Ταϊλάνδη. Νόμιζα ότι η κάνναβη και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν ήταν απολύτως νόμιμα». Ο τουρίστας έχει ήδη φύγει από την Ταϊλάνδη.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία δεν κατονόμασε τον τουρίστα. Επίσης, δεν ανέφεραν τυχόν νομικές ενέργειες κατά του τουρίστα.

Μια προηγούμενη δήλωση του Weerawit Krueasombat, του προέδρου της Patong Entertainment Business Association, ισχυρίστηκε ότι ο Αμερικανός ξένος στο βίντεο κλιπ έκανε περιεχόμενο προωθώντας ένα νέο κατάστημα κάνναβης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang, αλλά όχι στην οδό Bangla.

Ο τουρίστας αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό, αν και συνεχιζόταν η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν τα τοπικά καταστήματα ήταν πιθανώς πίσω από το κόλπο και ο τουρίστας πήρε τη «ζέστη» για να αποφύγει τυχόν νομικές συνέπειες ή καταστολές στα καταστήματα κάνναβης στο Πουκέτ.

Το κόλπο επικρίθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης, με ορισμένους επικριτές μάλιστα να ζητούν για άλλη μια φορά την πλήρη εκ νέου ποινικοποίηση και απαγόρευση της κάνναβης. Ωστόσο, μετριοπαθείς επικριτές, συμπεριλαμβανομένων πολλών ακτιβιστών υπέρ της κάνναβης, είπαν ότι το κόλπο έδειξε ότι οι νόμοι που εκκρεμούν κατάλληλη ρύθμιση της κάνναβης έπρεπε να περάσουν από το Κοινοβούλιο νωρίτερα παρά αργότερα, καθώς το τρέχον νομικό καθεστώς της κάνναβης καθιστούσε δύσκολη την επιβολή κανόνων και κανονισμών. Αυτοί οι ακτιβιστές υπέρ της κάνναβης είπαν ότι η εκ νέου απαγόρευση του φυτού δεν ήταν η λύση και ότι η μαριχουάνα χρειάζεται απλώς προσεκτική ρύθμιση με σχόλια τόσο από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνναβης όσο και από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.