ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζευγάρι συνελήφθη αφού άνδρας εισέβαλε στο σπίτι ενός άλλου ατόμου στο Thalang

Thalang:

Ένα ζευγάρι συνελήφθη αφού ένας μεθυσμένος πατέρας, που κρατούσε τη δίχρονη κόρη του, σκαρφάλωσε στο σπίτι άλλου ατόμου στο Thalang.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας ντόπιος κάτοικος στο Soi Uthai κάλεσε την αστυνομία αφού ένας άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών σκαρφάλωσε στον φράχτη στο σπίτι ενός αγνώστου που μετέφερε τη δίχρονη κόρη του για να κάνει ντους. Ο άντρας είναι τοξικομανής και πάντα παίρνει αντικείμενα άλλων ανθρώπων χωρίς άδεια και παραβιάζει σε άλλα σπίτια, λένε κάτοικοι εκεί κοντά.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Nopparit Roongrueng, αρχηγός του χωριού M.5 στο Sri Soonthorn, είπε στο Phuket Express ότι μια ομάδα από την αστυνομία Thalang ερεύνησε το σπίτι όπου μένει ο άνδρας με τη σύζυγό του και τη δίχρονη κόρη τους.

Βρήκαν τέσσερα χάπια μεθαμφεταμίνης και μια μικρή ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Βρέθηκαν επίσης πολλά αντικείμενα που φέρεται να έκλεψε το ζευγάρι από άλλες κατοικίες εκεί κοντά.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Εν τω μεταξύ τη δίχρονη κόρη τους φροντίζουν άλλοι συγγενείς τους.

Η αστυνομία δεν κατονόμασε τους υπόπτους και δεν έδωσε αμέσως δήλωση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.