Οι κάτοικοι του Thalang ζητούν δράση κατά του μεθυσμένου άνδρα που εισέρχεται τακτικά σε σπίτια άλλων ανθρώπων

Thalang -

Ένας μεθυσμένος πατέρας κρατώντας τη δίχρονη κόρη του σκαρφάλωσε στο σπίτι ενός άλλου ατόμου στο Thalang για να κάνει ντους και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο άνδρας εισχωρεί στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου.

Ο κ. Nopparit Roongrueng, αρχηγός του χωριού M.5 στο Sri Soonthorn, είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Τετάρτης (16 Αυγούστουth), ένας ντόπιος κάτοικος στο Soi Uthai κάλεσε την αστυνομία αφού ένας άγνωστος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών σκαρφάλωσε στον φράχτη στο σπίτι ενός αγνώστου που μετέφερε τη δίχρονη κόρη του για να κάνει ντους. Όταν είδε την αστυνομία να φθάνει στο σπίτι, αυτός και η κόρη του κατάφεραν να γλιτώσουν τη σύλληψη, σκαρφαλώνοντας στο πίσω μέρος του ακινήτου.

Ο Nopparit είπε στην αστυνομία της Thalang ότι ο άνδρας είναι τοξικομανής και παίρνει πάντα αντικείμενα άλλων ανθρώπων χωρίς άδεια και εισέρχεται σε άλλα σπίτια. Ζει στην ίδια περιοχή με τη γυναίκα και την κόρη του και αποτελεί τακτικό πρόβλημα για άλλους κατοίκους παρά τις πολυάριθμες καταγγελίες. Ο Nopparit σταμάτησε, ωστόσο, να κατονομάσει και να ταυτοποιήσει πλήρως τον άνδρα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Η αστυνομία του Thalang δήλωσε στο Phuket Express ότι αμέσως μετά το περιστατικό πήγαν στο σπίτι του υπόπτου για να προσπαθήσουν να μιλήσουν με τη σύζυγό του, αλλά εκείνη δεν ήταν παρούσα. Η αστυνομία του Thalang είπε επίσης ότι εάν συνέλαβαν τον άνδρα για μια σειρά από μικρές ενοχλητικές συμπεριφορές, κανείς δεν θα φρόντιζε την κόρη του, καθώς η μητέρα φαινόταν να απουσιάζει σε μεγάλο βαθμό.

Ο άγνωστος ιδιοκτήτης σπιτιού όπου ο ύποπτος έκανε ένα ανεπιθύμητο ντους υπέβαλε επίσημη αναφορά στην αστυνομία του Thalang και ζήτησε τη σύλληψή του ανεξάρτητα από τον δισταγμό της αστυνομίας να ασκήσει νομική δράση εναντίον του άνδρα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.