Άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή πούλησε αλκοόλ τη Μεγάλη Ημέρα του Βουδισμού

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού βρέθηκε να πουλά αλκοόλ σε μια μεγάλη βουδιστική θρησκευτική γιορτή.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Τετάρτης (2 Αυγούστουnd) συνέλαβαν τον κ. Wichat, 56 σε ένα εστιατόριο στην Patong. (Το όνομα του εστιατορίου δεν δόθηκε από την αστυνομία, ούτε το πλήρες όνομα του υπόπτου.)

Ο άνδρας διαπιστώθηκε ότι πουλούσε αλκοόλ σε πελάτες παρά τους κανόνες που το απαγόρευαν σε θρησκευτικές γιορτές. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση αλκοόλ την Ημέρα Khao Phansa (Βουδιστική Σαρακοστή) που είναι μία από τις σημαντικότερες βουδιστικές γιορτές κατά τις οποίες απαγορεύονται οι πωλήσεις αλκοόλ.

Δεν ήταν ο μόνος που συνελήφθη για αυτό:

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πατόνγκ αφού βρέθηκε να πουλά αλκοόλ σε μια μεγάλη βουδιστική θρησκευτική γιορτή.

Κάθε Μέση Καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη, συνήθως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, είναι η αρχή της Βουδιστικής Σαρακοστής ή Βάσα. Η ακριβής ημερομηνία είναι η πρώτη ημέρα της φθίνουσας σελήνης του όγδοου σεληνιακού μήνα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.