Άγνωστος ξένος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ανατροπή αυτοκινήτου στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άγνωστος αλλοδαπός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου του στην Καμάλα.

Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στον δρόμο Kamala – Patong στην Καμάλα. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον άγνωστο άνδρα αλλοδαπό τουρίστα να κείτεται κοντά στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Είχε τραυματιστεί στα πλευρά και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία, υπήρχαν πολλοί μεγάλοι βράχοι στην άκρη του δρόμου που μπορεί να συνέβαλαν στο ατύχημα.

Το Πουκέτ είχε μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τα ατυχήματα, όπως προβλέπει αυτή η πρόσφατη λεπτομερής αναφορά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.