Συνολικά, 64 θάνατοι σε 4 μήνες από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Συνολικά, έχουν σημειωθεί 64 θάνατοι σε τέσσερις μήνες από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ μέχρι στιγμής φέτος, αριθμός που είναι αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Μια συνάντηση για την οδική ασφάλεια του Πουκέτ πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparp Rodkhwan Yodrabam.

Ο κ. Arnuparp είπε, «Ο αριθμός των θανάτων από τροχαία ατυχήματα στο Πουκέτ συνέχισε να αυξάνεται κάθε χρόνο. Ο μέσος αριθμός είναι 135 θάνατοι ετησίως, δηλαδή περίπου 11 θάνατοι το μήνα. Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, σημειώθηκαν 64 θάνατοι. Σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, ο αριθμός αυξήθηκε κατά 45%. Ο αριθμός αναμένεται να φτάσει τους 200 θανάτους φέτος, αν συνεχιστεί με αυτόν τον ρυθμό», εξήγησε ο κ. Arnuparp.

«Οι περισσότεροι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα ήταν από μοτοσικλέτες με οδηγούς ή επιβάτες που δεν φορούσαν κράνος. Κάποιοι από αυτούς ήταν ξένοι τουρίστες που νοίκιαζαν μηχανάκια. Προσπαθούμε να παροτρύνουμε τους χρήστες του δρόμου να φορούν κράνη και ζώνες ασφαλείας, να μην υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας, να μην πίνουν και να οδηγούν και να επιβραδύνουν ή να σταματούν για τους πεζούς σε διασταυρώσεις, προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και οι θάνατοι από τροχαία οδικά. πρόσθεσε ο κ. Arnuparp.

Το Phuket Express έχει καλύψει πολλά πρόσφατα θανατηφόρα ατυχήματα όπως αυτό το χτύπημα και το τρέξιμο.

Δύο άνθρωποι πέθαναν επίσης σε αυτό το πρόσφατο φρικτό δυστύχημα στο λόφο Patong.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.