Δύο άνθρωποι νεκροί μετά από σύγκρουση φορτηγού στο λόφο Patong – VIDEO

Πατόνγκ –

Δύο άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ένα pickup στο λόφο Patong σήμερα το απόγευμα.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σε μια καμπύλη κοντά στον ναό Suwan Khiri Wong (Ναός Patong) το απόγευμα της Δευτέρας (19 Ιουνίου).th).

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στη σκηνή για να διαπιστώσουν ότι το φορτηγό είχε χτυπήσει με το κεφάλι πρώτα στο κατεστραμμένο φορτηγό σε μια στροφή κάτω από το λόφο.

Δύο άτομα μέσα στο φορτηγό, ο κ. Prasarn Prateep Na Thalang, 64 ετών, και ο κ. Kamet Chueayuan, 62, διαπιστώθηκαν και οι δύο νεκροί στο σημείο. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα υδραυλικό κόφτη για να απεγκλωβίσουν τα σώματά τους από τα συντρίμμια.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Piyarat Kaewprasit, 38 ετών, είχε τραυματιστεί στον ώμο του. Η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη πάνω-κάτω στο λόφο. Δεν έκανε αμέσως δήλωση στον Τύπο για το θανατηφόρο δυστύχημα.

Πλάνα CCTV δείχνει ότι το φορτηγό έχασε τον έλεγχο κατεβαίνοντας το λόφο πριν προσκρούσει στο φορτηγό που ανέβαινε στο λόφο. Ωστόσο, η αστυνομία της Patong συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα αίτια του ατυχήματος για πιθανές περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.