Ο Ντούγκονγκ βρέθηκε νεκρός στο Κράμπι

M.G.R.

Κράμπι –

Ένα άλλο dugong βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο Krabi, το έκτο νεκρό dugong στο Krabi φέτος.

Η επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Nopparat Thara Mu Ko Phi Phi στο Krabi, κυρία Rakchanok Paenoi, είπε στο Phuket Express αυτή την εβδομάδα ότι ειδοποιήθηκε από το προσωπικό του εθνικού πάρκου ότι είχαν βρει ένα νεκρό dugong στην παραλία Tab Kaek στην περιοχή του εθνικού πάρκου. .

Το θηλυκό dugong ζύγιζε 140 κιλά και είχε μήκος 204 εκατοστά. Δεν βρέθηκαν τραύματα στο νεκρό σκάφος. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Έρευνας Θαλάσσιων Πόρων για να βρεθεί η αιτία του θανάτου του. Έχει αναφερθεί ότι αυτό είναι το έκτο νεκρό σκάμμα που βρέθηκε στο Κράμπι φέτος.

Ακολουθούν μερικές άλλες πρόσφατες ατυχείς περιπτώσεις:

Ένα dugong 280 κιλών βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα Κράμπι.

Ένα ακέφαλο σκάμμα βρέθηκε σε παραλία της συνοικίας Nuea Klong.

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο νησί Lanta.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.