Μέλος του πληρώματος σκάφους φέρεται να έχει χαθεί κοντά στο νησί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα μέλος του πληρώματος σκάφους φέρεται να χάθηκε αφού έπεσε από ψαρόβαρκα κοντά στο νησί Ράτσα Γιάι.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι επικοινώνησε μαζί τους ένα αλιευτικό σκάφος την Τετάρτη (28 Ιουνίουth) απόγευμα. Ανέφεραν στους αξιωματούχους ότι ένα μέλος του πληρώματος έπεσε από το σκάφος ενώ το σκάφος βρισκόταν κοντά στο νησί Racha Rai.

Το όνομα του πληρώματος του σκάφους είναι ο κ. Chanarong Thonglam, υπήκοος Ταϊλάνδης, 37 ετών, ο οποίος είναι μηχανικός σκαφών. Ο καπετάνιος του αλιευτικού έστειλε αίτημα σε άλλα ψαροκάικα που βρίσκονταν εκεί κοντά για να βοηθήσουν στην έρευνα, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Μέχρι στιγμής, η έρευνα συνεχίζεται, αλλά ο καιρός παραμένει άσχημος στο Πουκέτ και τη Νότια Ταϊλάνδη.

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) έχει προειδοποιήσει για βροχές και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες στα βόρεια και βορειοανατολικά τμήματα της Ταϊλάνδης μαζί με ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν στα νότια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.