Πέντε αλλοδαποί διασώθηκαν μετά από κατάρρευση σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι

Κράμπι –

Πέντε ξένοι τουρίστες διασώθηκαν μετά από βλάβη σε σκάφος με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Οι υπάλληλοι του Εθνικού Πάρκου Hat-Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi είπαν στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (31 Μαΐουst) ειδοποιήθηκαν από έναν οδηγό ότι ένας κινητήρας σκάφους με μακριά ουρά ξεβούλωσε από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα στο Railay Bay.

Πέντε αλλοδαποί τουρίστες που δεν αναγνωρίστηκαν αλλά περιγράφηκαν μόνο ως ένας άνδρας, μια γυναίκα, δύο κορίτσια και ένα αγόρι έχουν διασωθεί από το σπασμένο σκάφος. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια πίσω στη γη από το προσωπικό του εθνικού πάρκου.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Εννέα Σουηδοί τουρίστες επέζησαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Ένας Αυστραλός και ένας τουρίστας της Μιανμάρ διασώθηκαν μετά από δυσλειτουργία μιας μηχανής σκάφους με μακριά ουρά κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι.

Τρεις τουρίστες και τέσσερα μέλη του πληρώματος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή ταχύπλοου στο Κράμπι.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.