Δύο ξένοι και καπετάνιος επιζούν μετά την ανατροπή του σκάφους με μακριά ουρά του Krabi

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Το γραφείο του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι ένα σκάφος με μακριά ουρά που μετέφερε ξένους τουρίστες ανατράπηκε μεταξύ του νησιού Χονγκ και του Ακρωτηρίου Χανγκ Νακ.

Ομάδες διάσωσης έφτασαν στην εν λόγω περιοχή για να εντοπίσουν τη μακρινή ουρά βάρκα που είχε ανατραπεί να ρυμουλκείται και να διασωθεί από δύο άλλα τουριστικά σκάφη.

Ο καπετάνιος του σκάφους, κ. Prasit Sansamut, 43 ετών, και δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν με ασφάλεια στην προσγείωση. Ο Πρασίτ είπε στο Phuket Express ότι υπήρχαν ισχυρά κύματα που χτύπησαν το σκάφος πριν διαρρεύσει νερό στο σκάφος και το σκάφος αρχίσει να βυθίζεται.

Ωστόσο, το ναυτικό γραφείο του Krabi ερευνά το περιστατικό.

Τα ονόματα των ξένων τουριστών που εμπλέκονται δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες διάσωσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.