Το νησί Kradan στο Trang με την καλύτερη παραλία του κόσμου θα είναι προσωρινά κλειστό

Τρανγκ –

Το νησί Kradan στο Trang, το οποίο έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο, όπως ψηφίστηκε από μια δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα, θα κλείσει προσωρινά τον επόμενο μήνα για μια ετήσια περιβαλλοντική αποκατάσταση.

Το Εθνικό Πάρκο Hat Chao Mai στο Trang ανακοίνωσε το κλείσιμο νωρίτερα αυτό το μήνα. Το ετήσιο προσωρινό κλείσιμο του θαλάσσιου τουρισμού θα είναι για τέσσερις μήνες από την 1η Ιουνίουst μέχρι τον Σεπτέμβριο 30th, 2023. Τέσσερα νησιά στην περιοχή του εθνικού πάρκου, τα οποία είναι το νησί Mook, το νησί Kradan, το Waen Island και το Chuek, θα κλείσουν προσωρινά.

Αυτά τα νησιά θα ανοίξουν ξανά την 1η Οκτωβρίουst, 2023. Το κλείσιμο θα είναι για περιβαλλοντική αποκατάσταση και λόγω της εποχής των νοτιοδυτικών μουσώνων που δεν θα είναι κατάλληλη για θαλάσσιο τουρισμό.

Ο επικεφαλής του εθνικού πάρκου κ. Parit Narasaritkun προσκαλεί τόσο τους Ταϊλανδούς όσο και τους ξένους τουρίστες να επισκεφθούν το νησί Kradan πριν από το κλείσιμο. Το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνεται στην κατάταξη των 100 κορυφαίων παραλιών στη Γη που δημοσιεύτηκε από το worldbeachguide.com δικτυακός τόπος. Οι υποθαλάσσιες περιοχές του νησιού φημίζονται και για τις καταδύσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.