ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας του Πουκέτ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλές και δυσφήμιση

Πουκέτ -

Ένας αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας που επιβλήθηκε πρόστιμο αφού συνελήφθη να είναι αγενής και αντιεπαγγελματικός με έναν επιβάτη στην Πατόνγκ έχει αντιμετωπίσει περισσότερες κατηγορίες για απειλές και συκοφαντική δυσφήμιση και έχει παρελθόν στη συμπεριφορά του.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο αναβάτης μοτοσυκλέτας ταξί αναγνωρίστηκε αργότερα από την αστυνομία της Patong μόνο ως ο κ. Prasertchai, 37 ετών, από το Nakhon Si Thammarat.

Το θύμα, η κ. Wilaiwan, έχει καταθέσει επίσης αναφορά για νομικές ενέργειες κατά του οδηγού μοτοταξί. Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (11 Μαΐουth) ότι ο οδηγός ταξί μοτοσικλέτας έχει αντιμετωπίσει άλλες κατηγορίες για απειλές και συκοφαντική δυσφήμιση στο παρελθόν και ο Prasertchai παραδέχτηκε τις κατηγορίες. Τα δικαστήρια της Ταϊλάνδης τον είχαν ήδη δικάσει και φυλακίστηκε για ένα χρόνο αλλά έλαβε αναστολή της ποινής φυλάκισής του με αναστολή.

Του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 4,000 μπατ. Αναμένεται μετά από αυτό το πιο πρόσφατο περιστατικό ο Prasertchai να επιστρέψει στη φυλακή χωρίς αναστολή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.