Δύο άνθρωποι διασώθηκαν μετά από ανατροπή αλιευτικής λέμβου στο Phang Nga

Phang Nga -

Δύο ψαράδες διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας βάρκας στο Phang Nga.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης στο Phang Nga ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά το οποίο ένα τοπικό αλιευτικό σκάφος ανατράπηκε περίπου 26 χιλιόμετρα από την παραλία Bang Kwan στο Khok Kloi, στην περιοχή Takua Thung.

Αργότερα ειδοποιήθηκαν από άλλο αλιευτικό σκάφος ότι έσωσαν δύο μέλη του πληρώματος του σκάφους από το αναποδογυρισμένο σκάφος με μακριά ουρά στην τοποθεσία.

Και οι δύο ήταν ασφαλείς και μεταφέρθηκαν στη γη κοντά, αν και τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Αυτά είναι καλά νέα καθώς Μόλις πρόσφατα ένας Ταϊλανδός ψαράς έχασε τη ζωή του τραγικά μετά από μια μεγάλη καταιγίδα στο Koh Samui, όπως καλύψαμε εδώ.

Ως μέρος του ίδιου συστήματος καταιγίδων, άλλοι τέσσερις ψαράδες έχασαν δυστυχώς τη ζωή τους στο Nakhon Si Thammarat όπως γράψαμε εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.