Βρέθηκε σώμα ψαρά μετά την ανατροπή του σκάφους κατά τη διάρκεια της καταιγίδας κοντά στο νησί Samui

Samui, Surat Thani -

Το πτώμα ενός αγνοούμενου ψαρά βρέθηκε μετά την ανατροπή ενός αλιευτικού σκάφους κατά τη διάρκεια καταιγίδας κοντά στο νησί Samui.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Samui είπε στο Phuket Express ότι πολλά τοπικά αλιευτικά σκάφη ανατράπηκαν κατά τη διάρκεια σφοδρών καταιγίδων την Κυριακή (16 Απριλίουth).

Τέσσερα άτομα έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής. Ένα συγκεκριμένο τοπικό αλιευτικό σκάφος ανατράπηκε μεταξύ του νησιού Ταν και του νησιού Σαμούι. Ο ψαράς, ο κ. Wiroj Srifah, 51 ετών, είχε προηγουμένως δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Ξεκίνησε έρευνα από τη Ναυτική Αστυνομία, τους πράκτορες τουριστικών σκαφών και τα τοπικά αλιευτικά σκάφη. Τη Δευτέρα (17 Απριλίου) εντόπισαν τελικά τη θέση του βυθισμένου σκάφους κάτω από το νερό. Η σορός του κ. Wiroj βρέθηκε κολλημένη μέσα στο βυθισμένο ψαροκάικο κάτω από τη θάλασσα. Ο κύριος Wiroj ψάρευε μόνος.

Πολλές νότιες περιοχές της Ταϊλάνδης έχουν πληγεί από σφοδρές καταιγίδες την Κυριακή (16 Απριλίου). Τουλάχιστον τέσσερα πτώματα βρέθηκαν και έξι άνθρωποι διασώθηκαν μετά την ανατροπή πολλών τοπικών αλιευτικών σκαφών στο Nakhon Si Thammarat κατά τη διάρκεια πρόσφατων ισχυρών καταιγίδων.

Ένα πορθμείο βυθίστηκε μερικώς και υπέστη ζημιές μετά από χτύπημα από κύματα σε μια προβλήτα κοντά στο νησί Samui.

Οι ισχυροί άνεμοι κατά τη διάρκεια του Songkran έχουν καταστρέψει τα σπίτια περισσότερων από 1,700 οικογενειών στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.