Το πορθμείο Samui καταστράφηκε μετά το χτύπημα από βαριά κύματα, χωρίς τραυματισμούς

Samui, Surat Thani -

Ένα πορθμείο βυθίστηκε μερικώς και υπέστη ζημιές μετά από χτύπημα από κύματα σε μια προβλήτα κοντά στο νησί Samui.

Το ναυτικό γραφείο του Surat Thani είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Κυριακής (16 Απριλίουth) ένα επιβατηγό οχηματαγωγό από την εταιρεία Raja Ferry βυθίστηκε μερικώς σε προβλήτα στο Donsak.

Πιστεύεται ότι μετά το χτύπημα του πορθμείου από τα κύματα, το πλοίο χτύπησε κάτι υποβρύχιο πριν διαρρεύσει νερό στο πορθμείο, με αποτέλεσμα να γέρνει πολύ.

Στο πλοίο δεν επέβαιναν επιβάτες και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Το πλοίο ταξιδεύει κανονικά από το Donsak στο νησί Samui. Η ζημιά δεν αναμένεται να είναι σημαντική και θα πρέπει να αποκατασταθεί αρκετά γρήγορα, σύμφωνα με αξιωματούχους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.