ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η παραλία Freedom στο Πουκέτ επέστρεψε για δημόσια χρήση

Πατόνγκ –

Η παραλία Freedom στο Karon έχει πλέον καθαριστεί από κρεβάτια παραλίας, ομπρέλες και κατασκευές μετά από πλήρη καταστολή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Διοικητής της Περιφέρειας Στρατού 4 επιθεώρησε και παρακολούθησε τη διαχείριση της παραλίας στο Πουκέτ για την εμπιστοσύνη τόσο των τουριστών όσο και των ντόπιων.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Τρίτη (28 Μαρτίου) μια ομάδα αξιωματούχων του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αρχηγό του Γραφείου Φυσικού και Περιβάλλοντος του Πουκέτ κ. Wattanapong Suksai επιθεώρησε την παραλία Freedom.

είπε ο κ. Wattanapong στο Phuket Express. «Η παραλία είναι τοπικά γνωστή ως παραλία «Mai Ngao», αλλά η παραλία Freedom είναι διάσημη από ξένους τουρίστες. Η παραλία βρίσκεται στην περιοχή του Nak Kerd Mountain Reserve Forest στο Karon.”

«Έχουμε επιθεωρήσει την παραλία δύο φορές στο παρελθόν. Την πρώτη φορά βρήκαμε ένα εστιατόριο στην παραλία το οποίο έχει ήδη κατεδαφιστεί. Τη δεύτερη φορά βρήκαμε κρεβάτια και ομπρέλες στην παραλία. Οι πωλητές της παραλίας έχουν αφαιρέσει αυτά τα αντικείμενα από την παραλία, αλλά επέστρεψαν ξανά μετά από μια εβδομάδα. Σήμερα δεν βρήκαμε κατασκευές ή κρεβάτια και ομπρέλες παραλίας», εξήγησε ο κ. Wattanapong.

«Έχουμε πει επίσης στους ιδιοκτήτες γης που έχουν γη που εκτείνεται μέχρι την παραλία ότι δεν μπορούν να εισπράξουν εισιτήρια εισόδου από τους τουρίστες. Εάν συνεχίσουν να το κάνουν, θα αντιμετωπίσουν νομικές ενέργειες», πρόσθεσε ο κ. Wattanapong.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η παραλία της ελευθερίας είναι μια διάσημη παραλία μεταξύ ξένων τουριστών. Ωστόσο, είναι δύσκολο να φτάσετε στην παραλία. Οι τουρίστες πρέπει να περπατήσουν για περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μέσα σε ένα δάσος από έναν δρόμο προς την παραλία.

Υπάρχουν κάποιες διαδρομές που πρέπει να εισέλθουν μέσω ιδιωτικών εκτάσεων που κάποιοι έπρεπε να πληρώσουν προηγουμένως. Εάν μπαίνετε με βάρκες από άλλη παραλία στην παραλία Freedom, το κόστος είναι γενικά περίπου 1,200 μπατ έως 3,000 μπατ.

Με τη νέα καταστολή, ωστόσο, αυτά τα τέλη θεωρητικά κινδυνεύουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.