Ο Διοικητής του Στρατού παρακολουθεί τη διαχείριση της παραλίας στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ο Διοικητής της Περιφέρειας Στρατού 4 επιθεώρησε και παρακολούθησε τη διαχείριση της παραλίας στο Πουκέτ για την εμπιστοσύνη τόσο των τουριστών όσο και των ντόπιων.

Χθες (27 Μαρτίου) ο διοικητής της Περιφέρειας Στρατού 4, Αντιστράτηγος Santi Sakuntanak επιθεώρησε την παραλία Kata στο Karon και την παραλία Freedom στο Patong.

Ο αντιστράτηγος Santi είπε στο Phuket Express «Υπάρχουν πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τις παραλίες στο Πουκέτ. Η τουριστική ασφάλεια είναι πολύ σημαντική και με τη συνεργασία όλων μπορούμε ακόμα να προστατεύσουμε το όμορφο περιβάλλον και τη φύση μας ακολουθώντας κανόνες και νόμους».

«Η παραλία της Ελευθερίας έχει ανακηρυχθεί ξεκάθαρα ως περιοχή προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος. Κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει οτιδήποτε για προσωπικό όφελος, όπως η δημιουργία κτιρίων στην παραλία. Όποιος παραβιάζει τους κανόνες θα αντιμετωπίσει τη μέγιστη νομική δίωξη. Είναι καιρός να διαχειριστούμε τις όμορφες παραλίες και τη φύση μας. Αν δεν ξεκινήσουμε σήμερα, πότε θα το κάνουμε; Μην αφήσετε την προηγούμενη διαχείριση της παραλίας να γίνει άχρηστη», σημείωσε ο αντιστράτηγος Santi.

Ορισμένες από τις ενέργειες που διασφαλίζουν ότι θα αποτραπούν είναι η καταπάτηση φυσικών πόρων από τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η εκμετάλλευση παράνομης αλιείας και επιχειρηματικών εγχειρημάτων όπως η εκμετάλλευση τζετ σκι και ενέργειες που μπορεί να μολύνουν ή να βλάψουν το περιβάλλον.

Από τότε που η πανδημία του Covid-19 και η έλλειψη τουριστών και επισκεπτών βοήθησαν να επουλωθούν φυσικά οι παραλίες σε όλη την Ταϊλάνδη, οι αξιωματούχοι έχουν αναλάβει την ευθύνη τους να προστατεύσουν το περιβάλλον για το μέλλον πολύ σοβαρά από τότε, σημειώνει το Phuket Express, σε σύγκριση με πριν από την πανδημία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.