ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για Ελβετό και δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη που φέρεται να ενεπλάκησαν στην επιδρομή στο Patong Bar που αποκάλυψε σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ένταλμα σύλληψης έχουν εκδοθεί για έναν Ελβετό και δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη που φέρεται να εμπλέκονται σε επιδρομή σε μπαρ στην Πατόνγκ που αποκάλυψε σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έγινε έφοδος που αποκάλυψε ανήλικες ιερόδουλες με έξι θύματα να διασωθούν. Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του μπαρ είναι αλλοδαπός.

Πέντε ανώτεροι αστυνομικοί της Patong μεταφέρθηκαν μετά από έφοδο σε ένα παράνομο μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ, όπου αποκαλύφθηκαν έξι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών που διασώθηκαν, ανήλικοι κάτω των δεκαοκτώ ετών.

Ένας αλλοδαπός ιδιοκτήτης διέφυγε σε μια γειτονική χώρα μετά από επιδρομή σε μπαρ στην οδό Bangla, όπου αποκαλύφθηκαν ανήλικοι που έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αστυνομικός διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντιστράτηγος Surapong Thanomjit είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (20 Μαρτίουth) το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη και έναν Ελβετό. Ο Ελβετός, ωστόσο, έχει διαφύγει από την Ταϊλάνδη.

Άλλοι αλλοδαποί που φέρεται να εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση είναι άτομα που τους αρέσει να χρησιμοποιούν αυτού του είδους τις υπηρεσίες και τους οποίους οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες εξακολουθούν να παρακολουθούν.

Τα ονόματα των καταζητούμενων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, αλλά δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι εργάζονταν για τον εντοπισμό και των τριών υπόπτων και ότι συνεργάζονταν με τη χώρα όπου πίστευαν ότι ο Ελβετός είχε διαφύγει, ελπίζοντας να συλλάβουν και να εκδώσουν τον άνδρα για νόμιμες διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.