Τρεις τουρίστες και τέσσερα μέλη πληρώματος διασώθηκαν μετά από ανατροπή ταχύπλοου στο Κράμπι

Κράμπι –

Τρεις τουρίστες και τέσσερα μέλη του πληρώματος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή ταχύπλοου στο Κράμπι.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Πάρκου Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi είπαν στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκαν από έναν χειριστή ταχύπλοου ότι ένα ταχύπλοο ανατράπηκε κοντά στο νησί Mah στο Krabi.

Το ταχύπλοο ταξίδευε από το νησί Λάντα στο Κράμπι και κατευθυνόταν προς το Πουκέτ. Υπήρχαν τρεις τουρίστες και τέσσερα μέλη του πληρώματος. Πιστεύεται ότι υπήρχαν κάποιες τρύπες στη βάρκα πριν διαρρεύσει νερό μέσα και η βάρκα ανατραπεί. Όλοι οι τουρίστες και τα μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί και είναι ασφαλείς.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτά:

Δύο ξένοι τουρίστες και ένας καπετάνιος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή μιας μακροουράς βάρκας στο Κράμπι.

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Εννέα Σουηδοί τουρίστες επέζησαν μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

Ένας Αυστραλός και ένας τουρίστας της Μιανμάρ διασώθηκαν μετά από δυσλειτουργία μιας μηχανής σκάφους με μακριά ουρά κοντά σε ένα νησί στο Κράμπι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.