Τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία διασώθηκε αφού χάθηκε στη ζούγκλα του νησιού Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani -

Ένας τουρίστας από τη Νέα Ζηλανδία διασώθηκε αφού χάθηκε σε ένα δάσος στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Η τουριστική αστυνομία του Samui είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (27 Φεβρουαρίουth) ειδοποιήθηκαν ότι αγνοείται ένας 56χρονος Νεοζηλανδός τουρίστας. Οι φίλοι του είπαν στην αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί από ένα θέρετρο στις 4:00 π.μ. της Κυριακής (26 Φεβρουαρίουth). Βγήκαν να τον αναζητήσουν αλλά απέτυχαν πριν καλέσουν σε βοήθεια.

Αξιωματούχοι, ομάδες διάσωσης και κάτοικοι της περιοχής βγήκαν για αναζήτηση τη Δευτέρα (27 Φεβρουαρίου). Βρήκαν ένα μηχανάκι που είχε νοικιάσει ο άγνωστος τουρίστας σταθμευμένο κοντά σε ένα βουνό στην παραλία Κομ.

Στις 9:00 ο Νεοζηλανδός βρέθηκε σώος ένα χιλιόμετρο από τη μηχανή του. Αυτός και οι φίλοι του είπαν ευχαριστώ στους αξιωματούχους, το προσωπικό και τις ομάδες διάσωσης.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Τρεις ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν σε ένα δάσος στο νησί Phangan στο Surat Thani.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.