Τρεις ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν στο δάσος του νησιού Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani -

Τρεις ξένοι τουρίστες διασώθηκαν αφού χάθηκαν σε ένα δάσος στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Than Sadet-Ko Pha-Ngan, κ. Thikamphon Penchaom, είπε στο TPN Media, «Ειδοποιηθήκαμε από έναν αρχηγό του χωριού για τους αγνοούμενους τουρίστες στην υποπεριφέρεια Baan Tai χθες (30 Ιανουαρίουth) στις 5:30 μ.μ.

«Τρεις ξένοι τουρίστες δεν μπόρεσαν να βγουν έξω αφού προσπάθησαν να ακολουθήσουν ένα φυσικό μονοπάτι στο βουνό Ρα. Μας κάλεσαν σε ένα κινητό τηλέφωνο για βοήθεια. Ελέγξαμε τη θέση τους και καταλάβαμε ότι βρίσκονταν σε ένα παλιό μονοπάτι στην κορυφή του βουνού», πρόσθεσε ο κ. Θικάμφων.

«Στις 8:45 τους βρήκαμε. Ήταν ο κ. Prasannatma Das Bhatt, 30, η κα Stagey Anne Pedder, 35, και οι δύο υπήκοοι Βρετανίας, και η κα Sandra Helena, 44, Ολλανδή υπήκοος. Είναι όλοι ασφαλείς», εξήγησε ο κ. Θικάμφων.

Οι τουρίστες είπαν ευχαριστώ στους αξιωματούχους, το προσωπικό και τις ομάδες διάσωσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.