Επιδρομή σε μπαρ στην πόλη του Πουκέτ επειδή φέρεται ότι άνοιξε και πουλούσε αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος

Πουκέτ -

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ στην πόλη του Πουκέτ αφού φέρεται να άνοιξε και πούλησε παράνομα αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Μια ομάδα αξιωματικών από την περιοχή Mueang Phuket και την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ εισέβαλαν σε ένα μπαρ στην οδό Chana Jaroen στην υποπεριφέρεια Talad Yai μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (23 Φεβρουαρίουrd).

Περισσότερα από 200 άτομα βρέθηκαν μέσα στο μπαρ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Wisarut, 27 ετών, διευθυντή μπαρ. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια δικηγόρου στους αξιωματικούς. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι άνοιξε έναν χώρο διασκέδασης χωρίς άδεια και πούλησε αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Η έφοδος έγινε μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι το μπαρ άνοιξε μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου συνέχισαν την επιθεώρησή τους σε χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για άνοιγμα μετά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.